Momenteel wordt er hard gewerkt aan de website!

Hey lieve vrouw,

Allereerst welkom! Wat super goed dat je al de stap hebt genomen om een kijkje te nemen in wat ik voor je kan doen. De eerste stap naar een fijner en vrijer bestaan.

Ik ben Tessa en in mijn online coachpraktijk ondersteun ik vrouwen tussen de 25 en 40 naar naar een leven vol liefde en vertrouwen door het helen van het innerlijke kind.  Het innerlijke kind is een uniek deel van jou dat alles heeft meegemaakt in de tijd voor jij puber werd. Door ervaringen, karakter en omstandigheden is zij beschadigd geraakt. Van die beschadigingen kan jij nu last hebben.  Denk aan jezelf wegcijferen, perfectionisme, het zoeken naar controle, faalangst, eetstoornissen, het niet durven uiten van emotie, moeite met kwetsbaarheid en geen grenzen kunnen stellen.

Door samen aan de slag te gaan en jouw innerlijke kind te helen kun je je veilig gaan voelen bij jezelf. Jezelf leren weer belangrijk te maken, gaan ervaren hoe fijn het eigenlijk is om emoties bespreekbaar te maken en het allerbelangrijkste, echt weten wie je bent en daar naar kunnen leven.

Neem je contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking?

Je vindt me op instagram via: @Megumi.coaching of via de mail Tessa@megumi.nl

Ook kun je vast wat kennis op doen over het innerlijke kind via mijn podcast.  Te vinden op Spotify als Innerview.

Ik hoor graag van je!
Liefs,