Je mist het echte ontspannen en plezier in je leven, je maakt het jezelf soms zo ontzettend lastig.

Herken je dit?

Ken je dat? Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan, je weet dat er iets moet gebeuren maar je blijft toch steeds in dezelfde patronen stappen.  Je cijfert jezelf weg, gelooft niet in jezelf, voelt je onzeker en uit dat door zeer perfectionistisch te zijn. 

Je wil zo graag ook eens rust in je hoofd, in je lijf. Een nacht weer goed slapen, stoppen met dat ellendige lange piekeren.  Je weet zo goed wat je wilt, wat je doet, maar hoe je dit kunt aanpakken? Geen idee. 

Je hebt al van alles gedaan, las de nodige boeken, volgt mensen op social media en bespreekt soms zelfs die onzekerheden met vriendinnen. Alleen dat laatste stapje wil gewoon niet lukken. 

Als jij je weer zelfverzekerd wilt voelen, weer wilt leren vertrouwen op jezelf en wilt afrekenen met die stemmetjes die jou klein proberen te houden dan heb je iemand nodig die jou op een liefdevolle manier kan ondersteunen. Die goud eerlijk tegen je is, zodat je alle groei kunt pakken, maar die tegelijk ook liefdevol naast je staat om alles te doorvoelen. Je wilt niet langer om de kern heen draaien toch? Je wilt actie, resultaat en richting.

Wat is de deep release sessie

Over Tessa

Je loopt ontzettend veel plezier en ontspanning mis, puur en alleen omdat het in je hoofd zo vol zit. Je wilt richting, ruimte en rust maar je weet niet waar je dit kunt vinden. Je weet wel dat je perfectionistisch bent, jezelf wegcijfert, vooral doet wat een ander van je vraagt en moeite hebt met grenzen aangeven, maar dat is niet zo’n probleem toch?  Uiteindelijk krijg je ook gewoon energie van het plezier van een ander kunnen zien.  

Of dat denk je. De realiteit is anders, en dat weet jij ook. Je bent moe, overvol, je piekert en slaapt slecht. Je wilt zo graag eens op de pauzeknop van het leven slaan om gewoon weer even die rust te vinden en je daar te kunnen herpakken. 

En dat is precies wat ik je ga bieden. Je hebt geen zin om weken aan de slag te gaan, om om de kern heen te draaien. Wel wil je snel en concreet tips en handvatten waar je echt iets mee kunt. Die ook echt iets gaan veranderen aan die situatie die nu zo uitzichtloos voelt. 

De Deep Release sessies zijn online 1 op 1 sessies waarin we samen in 2 uur tijd in jouw leven duiken. Waar loop je tegen aan, waar komt dit door en het allerbelangrijkste, hoe kun je dit veranderen. Hoe ga je van onzekere vermoeide vrouw naar vrouw die het leven omarmt en oprecht kan genieten van alle momenten. 

Hey, ik ben Tessa

Op mijn 12 startte ik met mijn eerste faalangsttraining, vele volgde maar nooit kwamen ze tot de kern. Je leerde vooral om je gedachten te onderdrukken, niet om te voelen waar de angst eigenlijk echt zat. En zo worstelde ik me verder door het leven. Grenzen aangeven kon ik niet en met mijn grote mond kon ik de wereld laten denken dat ik alles voor elkaar had. Tot ik in 2019 in een burn-out kwam. Ik kon niet anders meer dan voelen. Echt voelen wat er allemaal aan het borrelen was diep in mij. Echt gaan zien waar de pijn zat, wat ik niet wilde voelen en waardoor het kwam dat ik mezelf als clown liet zien in plaats van als het mens dat ik echt was. Ik weet hoe het is om een show op te voeren, om te doen dat alles goed gaat maar tegelijk zo te verlangen naar meer. Naar anders. Jezelf weer leren liefhebben, te stoppen met alles doen voor een ander, weer prioriteit te zijn in mijn eigen leven. En dat gun ik jou ook. Ik prik door de bullshit heen. Ik zie je, echt, en begeleid jou met liefde door die pijn heen. Want juist door de pijn eens echt te doorvoelen kun je het helen. Juist door eens de kern aan te raken kun je het voor de rest van je leven anders doen.

De deep release sessie klonk voor mij interessant omdat ik heel goed kon zien wat ik deed maar geen grip kreeg op hoe ik dit kon veranderen. Door het gesprek kreeg ik direct inzicht in de kern van het probleem waar ik tegen aan liep. Tessa kon mij hierin ook direct praktische stappen mee geven om hier mee aan de slag te gaan. Ik vond het fijn dat het een gesprek van 2 uur is. Hierdoor is er genoeg ruimte en tijd om dingen te bespreken. Wat ik fijn vind aan Tessa als coach is dat zij to the point is, durft te confronteren zonder je te veroordelen, praktisch is maar ook durft te spiegelen. Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en dat maakt haar ook zeer professioneel. Al met al zou ik het je zeker aanraden om een deep release sessie te plannen!
Marijke