Meid, Moeder, Wijze vrouw, Jaagster, Minnares, Mystica, Koningin.

Ben je op zoek naar meer balans, zelfontdekking en vervulling in je leven? Voel je het verlangen naar een dieper begrip van jezelf en de unieke kracht die in jou schuilt? Dan is FeminiFlow jouw reis naar empowerment, een ontdekkingsreis door de diepten van de vrouwelijke archetypen.

Laat FeminiFlow je begeleiden op een reis naar zelfontdekking, balans en de verfijning van jouw vrouwelijke kracht. Ontwaak de Meid, omarm de Moeder, ontdek de Wijsheid, jaag je doelen na, ervaar de balans van de Minnares, verken de mystieke diepten als een Mystica, en sta op als de krachtige Koningin van je eigen verhaal. Word de vrouw die je altijd al hebt willen zijn

Hey vrouw

Herken jij de volgende punten:

Het kan zo anders gaan!

Waarom Werken met Archetypen?

  • Zelfontdekking: Archetypen dienen als spiegels voor zelfreflectie, waardoor we diepere inzichten in onszelf krijgen.

  • Balans & Groei: Door bewust te werken met verschillende archetypen, vinden vrouwen evenwicht in hun eigen unieke kracht en groeien ze op persoonlijk en spiritueel niveau.

  • Empowerment: Het begrijpen van archetypen biedt vrouwen de mogelijkheid om hun eigen verhaal te sturen en hun kracht volledig te benutten.

Dit gaat FeminineFlow jou brengen

Vrouwen die zichzelf klein houden en wegcijferen, het lijkt haast een voorbestemd iets. FeminiFlow is het programma dat vrouwen ondersteunt die op zoek zijn naar een diepgaander begrip van zichzelf, een evenwichtig leven en vervulling in alle aspecten van hun vrouw zijn. Het programma werkt als een sleutel tot zelfontdekking en empowerment, waardoor vrouwen in staat zijn om hun unieke potentieel te omarmen en in harmonie te leven met alle aspecten van hun vrouwelijke zijn.

FeminiFlow

Coaching & begeleiding

8 x een 1-op-1 online sessie van 60 minuten met Tessa

1 x een online familieopstelling

Een werkboek dat jou begeleidt door alle archetypen

Deelname aan alle online ceremonies

Tijdens het gehele traject whatsapp ondersteuning

 

Jouw investering: €1100 inclusief 21% BTW of 3 termijnen van €370