Hey, ik ben Tessa Kamp.

Hey, ik ben Tessa! Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn hond Kyo in Apeldoorn, waar ik ook geboren en opgegroeid ben. 

Persoonlijke ontwikkeling is iets waar ik mij altijd in geïnteresseerd heb. Uiteraard is zo’n persoonlijke reis niet altijd leuk. In de zomer van 2019 kreeg ik een burn-out. Na maanden mezelf voorbij te lopen en iedereen te pleasen, behalve mezelf, was het klaar. Ik moest mezelf opnieuw gaan uitvinden, mezelf echt leren kennen en die kwetsbaarheid toelaten. Toen zag ik hem zeker niet aan komen, nu ik terug kan reflecteren en kritisch kan kijken zie ik de signalen heel goed.

Die burn-out is het meest pijnlijke cadeau dat ik ooit heb kunnen krijgen. Ik was 3e jaar student ggz-agoog en werkte op de high intensive care van de volwassene psychiatrie. Hoe uitdagender hoe leuker ik het vond, dacht ik. Nu weet ik, hoe uitdagender, hoe minder ik mezelf hoefde te bekijken. De burn-out liet mij weten dat deze studie niet langer mijn droom was. Mensen ondersteunen vind ik fantastisch maar dat gedwongen kader waarin ik werkte was niks voor mij. Ik volgde een coachopleiding gevolgd door de opleiding positieve psychologie en besloot mijn eigen bedrijf te starten.

- The wound is not my fault, but the healing is my responsibility

Innerlijke kind coaching is iets wat ik een ieder ontzettend gun, door de relatie met je innerlijke kind te versterken kan er zoveel veranderen in je leven. Als positiviteitsexpert en coach ondersteun ik vrouwen in de dagelijkse worstelingen die het beschadigde innerlijke kind met zich mee brengt. Heb je bijvoorbeeld moeite met intimiteit, ben je onzeker of jij je minderwaardig, ben je zeer perfectionistisch of heb je veel moeite met gezag. Grote kans dat jouw beschadigde innerlijke kind op deze thema’s van zich laat horen.
Groei zien bij mensen is iets wat mij aan het hart gaat. Wanneer ik iemand zie of spreek die weinig tot niet kan reflecteren op zichzelf doet me dat altijd veel. Je kan zoveel meer bereiken dan je denkt door veel minder hard je best te doen en daar kan ik je bij helpen.

Funfacts

Ik ben benieuwd wie jij bent.

Als je tot hier hebt gelezen ken je mij nu een stuk beter, maar ik jou nog niet.

Ik ben benieuwd naar jou ? Wie ben jij? Waar loop je tegen aan? Hoe ziet jouw ideale leven er uit? Wat staat er tussen je huidige situatie en je droomleven in? Waarom lukt het nog niet?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag kunnen gaan. Misschien heb je, door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me vooral weten door onderstaand contact formulier in te vullen.