Ontketen je Vrouwelijke Vuur: Doorbreek Schaamte, Schuld en Machteloosheid.

Veel vrouwen ervaren de relatie met hun moeder als ingewikkeld. De relatie staat vaak vol met onuitgesproken verlangens, gedachten en gevoelens. Het voelt als dochter vaak dat je dit soort situaties niet kunt bespreken met je moeder. Je communiceert bijvoorbeeld op een ander level of misschien je moeder niet meer in (jouw) leven. Je kunt de relatie tussen je moeder en jezelf vrijwel altijd zien als lijden in stilte, vanuit beide kanten.

Het fijne nieuws is, je hoeft het ook niet met haar te bespreken om het te helen!

Jij bent als vrouw verbonden aan de vrouwenlijn: de verbinding met alle moeders vóór jou tot aan de oermoeder. Deze lijn geeft kracht en levensenergie wanneer jij op je eigen plek staat. Je ervaart dan stroming in je leven, kracht en zonder moeite leef jij jouw volledige potentie. Je staat stevig, je voelt je veilig, geliefd en beschermd. Je durft jezelf te laten zien. 

Naast het doorgeven van kwaliteiten wordt ook angst, pijn, verdriet en trauma doorgegeven over van moeder op dochter. Hier kun jij onbewust veel last van hebben. 

Blokkades in de vrouwenlijn

herken jij je in de volgende punten? Dan is het helen van jouw vrouwenlijn belangrijk om je eigen authentieke zelf te kunnen zijn.

Van overleven naar leven.

Helen van de moederwond gaat over het helen van jouw eigen innerlijke kind, het transformeren van patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen. Daarnaast ga je een diepe verbinding aan met de vrouwen in de generaties voor jou.  Je heelt dus niet alleen jezelf maar ook alle dochters voor en na jou.

 Zo kun jij de volwassen vrouw zijn en een innerlijke moeder voor jouw eigen gekwetste innerlijke kind. Door jezelf te helen kun jij jezelf volledig omarmen en jouw kracht en potenties leven.

Wat levert het helen van de vrouwenlijn jou op?

Hoe zou het voelen om vrij te zijn van de last die jij meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn?
Om eens echt helder te krijgen wat van jou is en wat jij hebt overgenomen?
Los te laten wat niet van jou is en je verbinden met de vrouwelijke krachten en kwaliteiten die bij jouw vrouwenlijn horen?

Zuiver en heel jouw vrouwenlijn en leef jouw authentieke zelf. Heel jezelf en daarmee de vrouwenlijn achter jou en voor jou.   

The Feminine Fire