Hey mooi mens, allereerst welkom en fijn dat je interesse hebt in deze online training. 

Alles wat je nodig hebt zit al in je.  Je mag gaan vertrouwen op jezelf en daar wil  ik je met liefde bij helpen. 
Om je niet langer afhankelijk op te hoeven stellen maar zelf de verantwoordelijkheid over jouw leven te hebben. Om de liefde, waar jij zo naar verlangt, eindelijk eens bij jezelf te kunnen vinden. 

Ook ik was als jij, ook ik zocht liefde bij de mensen die me, achteraf gezien, vooral schade brachten. Ook ik legde de verantwoordelijkheid over mijn leven buiten mezelf. Ook ik vond dat ik gelukkig was als ik een ander maar kon helpen, en ging daar ondertussen aan onderdoor.  

En nu, nu sta ik zo anders in het leven en dat is precies wat ik jou ook gun.  Alles is mogelijk, als jij de keuze durft te maken!

Kies voor jouw geluk, de wereld gaat nooit veranderen maar jij wel. Geluk willen vinden buiten jezelf is zinloos en heel pijnlijk. Jezelf constant blijven aanpassen aan een ander zorgt niet dat die persoon meer van je gaat houden. Je veiligheid en geluk hangen niet af van de personen om je heen, maar van hoe jij met jezelf om gaat!

Van codependent naar independent – het online programma dat jou leert loskomen uit relatieverslaving en je helpt de liefde te vinden in jezelf.

Zo ziet de training er uit

In deze module gaan we in op wat codependentie nou eigenlijk is en hoe je kunt herkennen dat je codependent gedrag vertoont.  Door te herkennen waar het vooral naar voren komt en hoe kan je ook gemakkelijker de verandering maken. 

In deze tweede module gaat het vooral over jouw innerlijke kind. Welke kindpijnen heb jij opgelopen en hoe onstaan patronen. 

Doelen stellen, dat is waar we in module 3 naar gaan kijken. Alleen in het verleden blijven hangen gaat je niks opleveren. Waar wil je heen? Wat is voor jou het doel van deelnemen aan deze online training? Hoe ga je dat doen?  Daar help ik je bij. 

Triggers herkennen. Wat zijn triggers, welke invloed hebben ze en hoe ga je er mee om.  Denk bijvoorbeeld aan traumabonding. Waar komt dit vandaan?

Module 5 gaat in op stress en emoties.  Hoe werken stress en emoties nou eigenlijk.  Waarom kan het zo zijn dat de ene keer een situatie je niks doet en je de volgende keer toch weer terugvalt in oude patronen? 

Hier gaan we echt kijken wie jij in je eigen kern bent. Hoe ga je om met tegenslag en hoe kan jij leren om jouw patronen te doorbreken. Kort gezegd, hoe ga jij leven als independent.

Handig om te weten

Ik ben Tessa, 28 jaar en innerlijke kind expert. 

Nu weet ik precies wie ik ben, wat ik wel of niet wil en durf ik mezelf belangrijk te maken. Dat was niet altijd zo! Sterker nog, als je kijkt naar de symptomen van codependentie kon ik bijna een 10 scoren.  Voor mij was er een burn-out nodig om in te zien dat ik zo niet verder kon, ik gun het jou om die burn-out voor te zijn. 

Met deze training, van codependent naar independent ga ik je leren om los te breken uit jezelf wegcijferen, geef ik je inzichten in het onderwerp relatieverslaving en ga ik je handvatten geven om jezelf weer belangrijk te maken.

Want als jij niet voor jou zorgt, wie gaat het dan doen? 

Herkenbaar?

Alles nog even op een rijtje