Hey lieve jij, tijd om de regie over je leven terug te pakken

Hey jij, wat super dat je geïnteresseerd bent in coaching! Jij kan die vrouw zijn waar je altijd van hebt gedroomd. Die vrouw die plezier maakt, die gelijkwaardige relaties aantrekt en in contact staat met haar emoties. Het is echt allemaal mogelijk!
Of je nou even een hart onder de riem nodig hebt en snelle concrete handvatten wilt of echt lange tijd aan de slag wil en een groeiproces wilt ervaren. Alles is mogelijk.
Je kunt bij mij 3 verschillende producten afnemen, deze producten hebben een globale inhoud maar worden vooral ook ingericht op jouw behoeften!

Wil jij aan de slag maar zit voor jou de juiste samenstelling er niet tussen?  We kunnen altijd in gesprek om iets  te maken naar jouw behoeften.

Bloom with Grace

Je weet al waar patronen zitten, kunt al contact maken met je innerlijke kind.  Toch verlies je soms jezelf even uit het oog. Je weet wel wat je nodig hebt maar simpelweg niet hoe dit ook echt toe te passen. Dan is Bloom with Grace echt iets voor jou. 

Bloom with Grace is een 5 weken traject waar in je vooral leert om jezelf verder te helpen in het heel proces van je innerlijke kind. 
Na de kennismaking vindt een boostcall plaats. Deze call duurt 90 minuten en hierin duiken we in jouw reis. Welke belemmeringen zitten er, wat is je veranderwens en welke patronen of gedragingen zie je al bij jezelf. 
Hierna volgen nog 2 zoomcalls om je te ondersteunen in de start van jouw traject. 

Inner Grace

Inner Grace is een 12 weken traject waarin we opzoek gaan naar vrijheid, liefde en plezier. Samen kijken we hoe jij de relatie met je innerlijke kind kunt herstellen en vanuit deze verbinding nieuw gedrag kunt ontwikkelen. Na de kennismaking hebben we een boostcall, 5 keer een zoomgesprek en er zijn huiswerk opdrachten. 

Je leert in 3 maanden tijd wie jij in de kern bent, welke gedachten en emoties niet bij jou horen en hoe je deze kunt loslaten.  Hierdoor ga je zelfverzekerder en liefdevoller naar jezelf, het leven en de wereld kijken. 

Inner Grace +

Inner Grace + is de uitgebreide variant van Inner Grace. Je krijgt alles wat Inner Grace ook heeft maar krijgt hierbij ook de expertise van andere coaches. Ik geloof er heilig in dat wanneer je met je innerlijke wereld aan de slag gaat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen maar praten. Daarom biedt ik je in dit programma ook helende opdrachten voor je lichaam en geest. Denk aan Qi-flow en ademwerk.