Ontdek de vrijheid van authentiek jezelf zijn.

Hey lieve jij, wat super dat je geïnteresseerd bent in coaching! Jij kan die vrouw zijn waar je altijd van hebt gedroomd. Die vrouw die plezier maakt, die gelijkwaardige relaties aantrekt en in contact staat met haar emoties. Het is echt allemaal mogelijk!

Ik werk altijd vanuit persoonlijke begeleiding. Geen mens is het zelfde, of heeft dezelfde dingen nodig.  Daarom vind ik het belangrijk om een unieke benadering voor iedere vrouw te hebben, afgestemd op jou en jouw vrouwenlijn. Samen breken we door belemmerende patronen van pleasend gedrag tot perfectionisme. 

Door inzicht te krijgen in die patronen en maskers kunnen we  weer gaan connecten met jouw ware ik. Ervaar hierbij ook de transformerende kracht van familie opstellingen.  Want jij wilt toch ook jouw eigen idealen gaan volgen?

het resultaat?  Een leven waarin je niet alleen voor de wereld, maar zeker ook voor jezelf alles op orde hebt. Weg met het gevoel van eenzaamheid en onbegrip.  Ontdek de vrijheid van authentiek jezelf zijn.

Vertrouwen

Je weet dat je aan de slag wilt, hebt mogelijk zelf weleens een poging gedaan om dat contact met je innerlijke kind te maken. Toch liep je ergens vast.

Je innerlijke kind heeft veiligheid en vertrouwen nodig om zich te laten zien. Het is dus van groot belang dat zowel jij als zij mij en elkaar gaan vertrouwen voor we de diepte in duiken.

Hierdoor vind ik het van groot belang dat jij mij eerst leert kennen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dit draait om jou en jouw processen, het meisje in jou is al vaak genoeg beschadigd, durf dus ook echt te gaan vertrouwen op jouw onderbuik gevoel. 

Verbinden

Wanneer jij en je innerlijke kind zich vertrouwd voelen met mij en elkaar gaan we verder met verbinden.

We zorgen doormiddel van opdrachten, reflectie en huiswerk voor het verbinden van overtuigingen en ervaringen. Daarnaast gaan we in op jouw rol binnen je familiesysteem, om de dingen waar je tegen aan loopt hier aan te kunnen verbinden.  Jouw familiesysteem is onderdeel van wie jij bent. Denk hierbij aan ouders, broers en zussen, grootouders en andere familieleden.  Wanneer jij op de verkeerde plek staat binnen dit systeem ervaar je moeilijkheden. Denk aan zorgen voor een ouder of het gevoel hebben om beter te moeten presteren dan je broers of zussen. 

Door te verbinden met jezelf maar ook de verbinding met hen te maken kun je gaan zien welke lasten je draagt voor een ander en welke pijnen ook echt bij jou horen.

Vernieuwen

Nadat je weet wie je bent in de kern en het contact is gelegd met jouw innerlijke kind kunnen we gaan vernieuwen. Door oude gedragingen en patronen te helen ontstaat er ruimte voor nieuwe patronen.

Hierdoor blijf je in beweging en kun jij jezelf ontwikkelen naar de vrouw die er altijd al diep van binnen zat. Je gaat jezelf op een vernieuwende manier leren kennen. Daarnaast ga je leren om los te komen van anderen. Jij mag jezelf belangrijk maken, dat betekent niet dat je nooit meer iets voor een ander doet. Het zegt alleen dat jij, juist omdat je zo goed voor jezelf leert zorgen, nog beter voor een ander kan zorgen. 

De vrouw die je altijd al was, maar nooit de veiligheid heeft gevoeld om zich ook te laten zien. Bevrijden uit die overtuigingen en met vernieuwde blik de wereld en het leven gaan zien. Dat is wat ik jou gun.