Nu jij!

 Wil jij ECHT een verschil gaan maken? Ben jij klaar met al die belemmerende overtuigingen, de onzekerheid en het daarnaast ook altijd over grenzen gaan? Er komt nooit een beter moment dan nu! 

Lieve jij,

Herken jij je in de volgende punten?

Herken jij jezelf in 5 punten of meer? Dan is dit programma zeker iets voor jou.

Je verlangt naar..

Voor wie is het Inner Grace + programma niet:

Na het Inner Grace + programma:

Wat houdt het Inner Grace + programma in?

Het Inner Grace+ programma is een online 12 weken 1 op 1 programma waarin jij en ik samen kijken wat jij nodig hebt om los te komen van de belemmeringen die ontstaan doordat jouw innerlijke kind beschadigingen heeft opgelopen. Je innerlijke kind gaat over je leven tussen geboorte en je puberteit. In de eerste 6 jaar worden hier jouw overtuigingen gevormd. Deze overtuigingen zijn niet van jou maar zijn ontwikkeld door de manier waarop je ouders en je omgeving naar de wereld keken. Je ouders hebben ervaringen opgedaan en daarmee een beeld gevormd, jij krijgt dit beeld mee zonder de ervaring. Dit kan er voor zorgen dat je jezelf op deze manier al leert wegcijferen, je de overtuiging hebt dat iets simpelweg niet voor je is weggelegd of dat je iets echt moet verdienen. 

 Je gaat in dit programma dan ook aan de slag met thema’s als zelfzorg, innerlijke saboteurs, verbinding en toekomst.  Jij leert je gedachtenpatronen kennen en doorbreken, leert hoe je de groei kunt vasthouden voor de toekomst en welke patronen en gevoelens van jou zijn en welke je mag terug geven aan de eigenaar.  Daarnaast zitten er in dit + programma nog fijne extra’s om jou echt in verbinding te laten komen met jezelf.  In dit programma werk ik samen met 3 andere ondernemers.  Zo duik je in de wereld van ademwerk, krijg je een Qigong les en is er een 1 op 1 cacaoceremonie. 

Jouw investering €1350,-

Inclusief 21% BTW
Let op, naast een financiële investering vraag ik je ook om echt je tijd en inzet vol te geven voor dit programma.

Komt het financieel even niet zo lekker uit?

Het is ook mogelijk om dit traject in termijn te betalen! Dit gaat dan om 3 termijnen van €450,- incl. BTW